Welkom op de website van Yogaschool Marieja van Bragt

Waarschijnlijk ben je op zoek naar een yogaschool die aansluit bij jouw ideeŽn en verwachtingen. Alle yogalessen worden gegeven in een sfeervolle ruimte die uitermate geschikt is voor een ontspannen yogales (faciliteiten als matten, kussens en fleece dekens)

Overwegend worden de lessen gegeven in groepsverband en tevens is er voldoende ruimte voor individuele aanwijzingen en aandacht. De yogavorm die wordt aangeboden is HATHA YOGA, dit is een samenspel van lichaamshoudingen, adem- en ontspanningsoefeningen.

De yoga richt zich op  de natuurlijke beweging van het lichaam. Yoga verbetert de functies van inwendige organen en brengt balans in  het zenuwstelsel. Om de positieve uitwerking die yoga heeft te vergroten en nog intensiever te maken, gebruiken we de bijzondere kracht van de bekkenbodem. De bekkenbodem is een meesterwerk van spieren. Omdat we in de lessen veel yogahoudingen aannemen met de bekkenbodem als extra ondersteuning worden ook de spieren van de rug en buik versterkt en dat beschermt en steunt de organen. Het steeds krachtiger worden van alle spiergroepen en een mooie houding vol zelfvertrouwen en uitstraling is het gevolg.

De lessen worden zorgvuldig opgebouwd en je zult merken dat deze positief zullen doorwerken in je dagelijkse leven. Vind rust, vreugde en kracht in de yoga.

Onze yogaschool is aangesloten bij:
De VERENIGING VAN YOGALEERKRACHTEN NEDERLAND.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismakingsles.

Graag tot yoga, Marieja van Bragt.

Leslocatie:
Hotel Lambert
Markt 2
5701 RK Helmond
Noordende 77 Helmond
5701 SP Helmond